Tuesday, 13 September 2011

''SPESEL'' gitu....



 Wah3.....
12.09.2011 start dh sem bru, tp kn ati still lg xpuas cuti 4bulan. huhu. bkn apa, time cuti ari 2 kn kena practical, 2 yg xde masa nk pulun tdur 2. tp kn, pd tarikh nie jgak, ada somebody telah mnaikkn dan mgembalikn blk semangat aku nie. dia suruh lh aku baca paper utusan kn, dh lh utusan 2 besar gedabak kn, tp xpelh aku cri gak (walaupun awek aku yg kena paksa g cri kat kdai. hehe). so belek punya belek xde pape pon. xkn dlm gmbr rmai2 nie ada gmbr dia kot?? xkn kes rogol nie kes dia kot? xkn kes anuar kot? xkn kn iklan nie ada ttg dia kot?? xkn...? xkn...? wah... setiap page aku check dgn persis n jitu n penuh dgn persoalan. so smpai lh naskah terakhir kn, nie dh bahagia tulisan jawi2 nie. tp xpelh, aku trus myiasat dan myelidik setiap page gak (mcm CSI kemaman gitu). akhirnya???

MCM AKU KENAL JE GMBR NIE????
BETUL KE NIE????
AKU WARAS LG KE NIE?
XKN KOT??
PAPER NIE XSILAP PRINT KE NIE??
ADA KAT 2 MUKASURAT PLAK 2??
SURE KE NIE???

so aku suruh lh awek aku bacakn jawi 2, bkn apa sje je nk test awek aku baca tulisan jawi. huhu
so knowledge arabic dia, dia pon mbaca dengan jeles dan pantas? dlm hati pankreas aku ckp, hebat jgak awek aku nie.
uhuk2!!

so nie  lh yg awek aku tlg bacakn 2..
 **gmbar pemandu van 2 xde kena mgena pon dlm kes nie, sje je nk tunjuk nie paper utusan
 
** 2 gmbr yg cute 2, skandal aku lh 2. huhu


wah, posing gedik gitu..


so mcm 2 lh citenya.
skandal aku masuk paper.
dia bertelur, riuh 1 kampung..
peribahasa je nie.
huhu.
jgn ambik hati k cik skandal..

nie link ke blog beliau yg gedik2 2,
http://kakurakawa.blogspot.com/

4 comments:

up kakurakawa said...

tetibe bengang. nasib baik aku tak kenal kawan ko tu :P

MOHD FAHIMI BIN AB. RASHID said...

ko xkenal ke?
xpe2, g je kat link nie, sure ko kenal dia.
http://kakurakawa.blogspot.com/

up kakurakawa said...

ahh kau. link tu dah takde. aku dah try.
aku rase link tu tak penah wujud. memandai je ko ;P ciisss kau!

MOHD FAHIMI BIN AB. RASHID said...

xwujud ek?
xpe2, nnt aku upload byk2 pic n resume dia,
comfirm ko kenal dia nnt.
huhu