Friday, 30 September 2011

TOLONG!!! TOLONG!!

TOLONG!! TOLONG!!!

aku perlukn bantuan..

TOLONG!! TOLONG!!

kenapa tajuk design project aku tlampau kaw2 susah??
kenapa??

 bunyi tajuk mcm simple je, tp nk buat??
imposible nk design.

so korang ada x idea2 nk produce oxalic acid in industri.
now aku nk buat plant design, HYSYS impossible nk buat coz ia kena runing dlm crystallizer.
adoilh, sume method xdpt buat.
plzz tolong aku u all.
klu ada method pon, whole plant kena running dlm SNOW WORLD. 
try korang imagine klu seluruh UiTM shah alam nie duduk dlm peti ais?
so mcm 2 lh kena runing plant aku nie klu xnk guna crstallizer..
lg imposible kn..
pening2..
nie bru design project, xckp lg ttg research project aku kena buat jgak.
aku kena hasilkn glukosa dr waste paper yg korng conteng2 2 untk djdkn glukosa then jdkn ia ethanol(alkohol). pergh!!! pernah korng imaginekn kertas2 yg korng selalu conteng 2 bleh hasilkn alkohol??
PERNAH??
nie alkohol untuk industri k, bkn arak k..
so jangan salah faham k.
so lepas nie, klu nk buang kertas byk2, fikir dlu k coz bila dh hasilkn alkohol, korng boleh jual kot.. jauh lg mahal dr jual kat apek cina yg bli paper lama 2..

OXALIC ACID!!! RUPAMU TAK SEINDAH NAMAMU>>


**plzz help me in production of oxalic acid in industries. agak2 dalam 50ton per year.
**Aku pun nk jd tauke kertas lama, bleh jd kaya kot after jd alkohol. ;p


*********************************************************




3 comments:

miss nailofar... said...

heh..tajuk kita serupa..sekurang2 nya kamu dah ciap draft...yang kami ni??(T.T)

P E A H (?) said...

gilo. haha

MOHD FAHIMI AB. RASHID said...

@miss nailofar - draft ktorg kena reject..
hahaha. next week kena hntr yg bru.

@PEAH - mmg tahap gilo bab 1 dh nie.. huhu