Wednesday, 7 September 2011

YG JARANG ATAU XPERNAH KITA JUMPA...

kisah nie waktu aku g site dgn bos aku. so dlm pjln ke site 2, ktorg bhenti jap kat tmpat mkn. aku lupa nama tempat 2 tp area kuantan lh. nk jdkn cite, aku pon g lh toilet nk buang air kecil plus bsuh muka. yg menariknya, kat sign WC 2 ada gmbr menarik.. 

so nie pic nya..... 



yg aku xpuas hati, apasal gmbr sign laki kencing bdiri??
mcm lh ppuan xkencing bdiri kn?? (boleh ke? huhu)
nie bru kat tandas tau..

then kita g jln2 kat area semambu, gebeng dan kuantan plak k.








sebenarnya ada byk lg, tp xsempat nk snap..
huhu..
ayat sume nk mnusuk kalbu..
pedih2..
papan2 tanda mcm nie jarang kita tgk kat negeri lain k..
pahang itu unik..

3 comments:

nadhirah karim said...

penah nampak la antara signboard ni.haha!nice..

MOHD FAHIMI BIN AB. RASHID said...

kat johor ada x???
huhu

up kakurakawa said...

wah. interesting habis :O
kalau tak snetap tak tau la kan...