Tuesday, 15 November 2011

Berita mantap hari nie''

Ehem2..
So today i ada baca paper kosmo (kadang2 je baca paper).
 Bkn pasal aku nk langsi sbb baca paper.
Tp entry ari nie aku nk share seketul dua berita/info agak menarik dan mantap.
Dan ianya bukan kes politik ke, gosip artis ke mahupun ekonomi coz sememangnya lari dr minat aku tentang benda2 nie. n nie jugak bukan nk cite pasal sukan sea (klik klu bminat) mcm blog nie. 


So nie pic yg aku snap..

(Sila Click kalau nk baca)






Dan nie plak info tbaik bg girl2 yg suka mand air bah..

(Sila Click kalau nk baca)



So agak2 klu nk mand air bah 2, pastikn ttutup rapi k..
Suggestion: pkai pyumbat.

So nie je yg aku nk share pd korng ari nie.


P/S:
* Jaga pemakanan anda sebelum terlambat. ''Fikir Dahulu Sebelum Makan''
* Jgn main banjir especially ppuan time2 period.
* Xde kena mgena dgn org dlm pic k, just for share info.
*** Sila Comment  cikit sorng k. :-P

6 comments:

Cik Semut... said...

ehem...obes?ape tuh?sejenis kuih ke?

MOHD FAHIMI AB. RASHID said...

obesiti 2 mcm pregnancy..
mcm burger mega mac.
hihi

Yasmin ♥ said...

HAHAHA . nak sumbat ngan ape ngek :P
Btw, nice blog . follow kamu ! ;)

MOHD FAHIMI AB. RASHID said...

ops!! soalan ssh nie..
sugestion, pyumbat gabus yg buat sumbat lubang botol 2. hihi

Yasmin ♥ said...

HAHA . good suggestion ! :P

MOHD FAHIMI AB. RASHID said...

tp cik yasmin jgn cuba plak yer. sugestion nie untuk wanita yg dh kawin je tau. pasal wanita blom kawin, sy blom buat research lg.. hihi