Sunday, 11 December 2011

OMG!!! Once Again!!

Wah.. ini dh 2 kali aku kena tag dlm permainan nie. Tp yg 1st, aku minta maaf coz x jwab. aku terlalu busy dengan projek2 akhir tahun nie. Tp memandangkn dh 2 kali aku kena tag, aku folow gak lh pmainan nie. By the way, thanx 2 mystic angel coz tag aku..

So nielh peraturan2 yg kena folow.
Aku copy paste je, mlas nk taip balik. :P

THE RULES
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post.
  4. Create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  5. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  6. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
  7. No tag back!
  8. No stuff in the tagging section about ‘YOU ARE TAGGED IF YOU’LL ARE READING THIS YOU LEGITIMATELY (a.k.a TRUST, REALLY, WILL BE HONESTLY) HAVE TAG 11 PEOPLE


11 things about me
  • Nama  dlm ic aku ialah Mohd Fahimi Bin Ab. Rashid.. 
  • Aku tingal di sempadan kuantan/kemaman..
  • Now aku belajar kat UiTM Shah Alam..
  • Aku pelajar akhir tahun dlm kejuruteraan kimia & proses..
  • Aku newbie lg dlm blog2 nie..
  • Aku xsuka menunggu org..
  •  Aku xsuka buat keja bkumpulan kalu ahli 2 pmalas n buat keja last minute..
  • Aku peramah n suka tegur sesape je tp ramai org ckp aku gatai (jeles lh 2)..
  •  Aku x spesel pon n x perfect..
  • ko baik dgn aku, aku akn blas baik ko tp klu ko buat jahat dgn aku, aku akn balas dgn lg teruk.. that my principle.
  • Aku suka kartun especially spongebob, ada aku kisah??..



Tu jelh 11 perkara ttg aku nie..
Now nk mjawab soalan mystic angel plak..



  • Korang ada secret admire tak? jangan tipu ok..
klu dh namanya pon ‘secret’, manelh aku nk nk tau..
  • Movie terbaru korang tgk..best tak?
Running man (bru je lepas tgk nie).. huhu
  • Lagu hits apa korang suka nyanyi kat bilik air?
Lagu ‘sabun di bilik mandi’’..
  • Korang rasa bila saya akan kahwin?
Aku rasa ko akn kawin bila dh smpai jodoh ko..
  • Cita² masa kecik korang dulu apa?
Masa kecik2, aku nk jd power rangers merah..
  • Lelaki or perempuan idaman korang? kenapa suka dia?
Aku suka semua org yg baik dgn aku..
  • Impian korang 10 tahun nanti? nak jadi apa & kenapa?
Bukak company sndiri sbb nk cpat kaya.. J
  • Barang apa yang penting dalam hidup korang?
Family...
  • Barang apa selalu ada dalam handbeg or dompet korang?
IC, Name card, coin, notes(kadang2), card bank..
  • Mimpi apa korang rasa paling best dlm hidup…kalo bley tak mo bangun tido
Mimpi jd org kaya..
  • Lastly…korang rasa soalan kita mencabar tak?
Mcabar gila ‘BAB 1’, ‘BAB 1’ pon x mcabar mcm nie..



Now turn aku plak tanya soalan pd magsa2 yg kena tag kat bawah 2..

1.   Nama panggilan spesel ko dirumah?
2.   Motif utama ko buat blog?
3.   Cita2 ko yg mustahil ko capai?
4.   TradeMark Ko?
5.   kartun feveret ko?
6.   suka x drama melayu? klu suka, Tajuk drama apa?
7.   Ko Ada hobi yg pelik dmata org lain? klu ada, sila nyatakan..
8.   Cikgu atau Lecturer yg pling ko suka?
9.   Berapa biji tahi lalat kat muka ko?
10. Destinasi yg paling jauh ko pergi?
11. Last soalan, ko ank manja mak or ayah?


MANGSA2 yg kena TAG:


<<THANK U ALL>>
<<JGN MARAH KENA TAGGED K>>





10 comments:

acan ketot said...

haha..
suke running man jugak..
bestt!!!

Mystic Angel said...

owh...budak UiTM Shah Alam gak ek...apasal tak pernah nampak pun kat UiTM....hahahahah...satu bangunan kot kimia & electrical... :)..anyways..thanks for ur answers..

MOHD FAHIMI said...

@ ecah ketot: aku ada semua episod.. ko nk? hihi

@ Mystic Angel: coz aku nyorok bila nmpk ko.. cegan lh...

Cik Semut... said...
This comment has been removed by the author.
Cik Orkid said...

Eh power rangers wane pink lagi omey pe :P

MOHD FAHIMI said...

@ cik semut gajah: peramah 2 kn bagus.. klu sombong, sume org benci..

@ cik orkid: asalnya mmg nk jd power rangers pink gak tp adik aku dh chop awal2, so aku ambiklh merah.. hihi

TiraPengemis said...

tq tagged sy....da buat nnt i bg link yer...hehehe

TiraPengemis said...

link : http://tirahmaganda.blogspot.com/2011/12/tagged-6.html

Natasya A'lia said...

hahaha :P kelaka laa

kiLaLaLa said...

da jawab da tag !
yeay !!