Sunday, 10 June 2012

KENAPA ARAK SEDAP??

kenapa arak sedap? klu xsedap, xdelh org ketagih nk minum je, mcm  case aku. Tp aku ketagih choki-choki, ada logo halal dr Jakim k. So, jom kita tengok cara kilang arak beroperasi... 
.
.
.
.
.
.


Sebab ianya air kencing SYAITAN, sebab tu sedap kot..
tp kenapa air kencing manusia tak famous mcm air kencing syaitan ek??
kalau tak, mesti untung gila bisnes tandas awam..

RENUNG-RENUNGKAN DAN JANGAN AMALKAN!!

9 comments:

apink said...

walau lewat canda, tapi benar-benar mengena,.. betul sekali.. arak itu air kencing setan..
terima kasih telah share, semoga kita terhindar dari perbuatan dosa...

drzira said...

haha.. nice post.. btw,wpun entry ni mcm lawak, but it is absolutely right. arak = air kenciaang syaitan

tirahzairi said...

o0o...eee....erkkkk....wekssss

eenie minniey said...

hahahhha kreatif ~!

Anonymous said...

syaitan makin kurus lepas kene tangkap..

Muar said...

nice ..memang air kencing setan pun :)

KorN said...

peringtan yg bgus.. walopon nmpk mcm mrepek kartun tu, tp mesej yg di smpaikan jelas..

* verification word kat bawah ni boleh di buang rse nye untuk mudahkan org komen

tirahzairi said...

betul tue arjuna...ehem2...hehe

My Little Munchkin said...

Nice post..even kencing setan pun ramai gak yg still sukaaaa sgt2 ngan air nih..na'uzubillah..